Anmälan

gladgrupp.jpg

Hur anmäler jag mig?

Anmälan till lägret görs via anmälningsformuläret på WBSC:s Italienska hemsida. Där fyller man i de uppgifter som efterfrågas. Vi får sedan alla uppgifter från Italien för att kontrollera att allt ser korrekt ut. Vi kommer även att kontakta dig på den angivna mailadressen om något saknas eller om vi undrar över något.

WBSC anmälningsformulär 2019 är nu öppet för registrering.

Registreringssidan hittar du HÄR

Info om anmälningsformuläret

Det mesta är lätt att förstå i formuläret man ska fylla i på den Italienska hemsidan, men här är några saker att tänka på när du fyller i formuläret:

När du fyllt i anmälan och klickat "Send" så kommer det upp en sammanställning på vad du har fyllt i. Glöm inte bort att där klicka "Confirm" så att allting registreras i databasen.

Du får även ett bekräftelsemail med all information till den mailadress du har angett i anmälan.

Formuläret

De fält som har en astrisk (*) är obligatoriska fält som måste fyllas i.

"Email"
ange här en mailadress som du och dina föräldrar läser regelbundet.
"Name" ange ditt förnamn
"Surname" ange ditt efternamn
"Born on" avser födelsedatum. Ange ÅÅÅÅMMDD.
"Gender" ange om du är pojke (M) eller flicka (F).
"Place of birth" står i ditt pass. Det är där du är född.
"Town" är staden där du bor
''Home address" är din hemadress
"Zip-code" är ditt postnummer
"State" behöver du inte fylla i
"Telephone"
är det telefonnummer vi kan nå dig på
"Emergency telephone"
är det telefonnummer vi kan nå dina föräldrar på.

Sedan finns några alternativ som du ska fylla i om du har några allergier eller om det är något annat som det är bra för lägret att känna till.

"T Shirt size" ange din storlek på träningslinne.
"Name of your club" den klubb du spelar och tränar för
"Town club" vilken stad sin klubb kommer från

"Individual classes"
ange här om du vill delta i de frivillga träningarna. Det man kan välja mellan är extra skotträning eller mer inriktning på bollbehandling och 1 mot 1. Om man anmäler sig till dessa extraträningar så körs de innan frukost varje dag (06.30).

"Room-mates"
här anger du vilka du eventuellt vill dela rum med.

"Transport to/from camp"
om du behöver transport till/från lägret så anger du det.
"Airport"
ange vilken flygplats du landar på/flyger hem ifrån. Oftast är det Bologna.
"Flight no"
ange vilken nummer som din flight har.

OBS:
Om du vet att du behöver transport, men inte har bokat flyg ännu så fyll bara i att du vill ha transport så kompletterar vi senare med uppgifter om flyg.

"Transfer from Forli Railway station" om du åker tåg till lägret så ordnar vi transport från Forli tågstation. Ange i så fall om du behöver sådan transport.

"Camp photo" är ett lägerfoto som man kan rama in.
"Laundry" innebär att man tre gånger under veckan kan lämna in tvätt
"Extra Lunch for parents" fyller du i om du har några föräldrar som kommer och hämtar dig och de vill äta med dig efter avslutningen.

Vad händer sedan?

Under våren går jag kontinuerligt in och läser av databasen och kontaktar alla som anmält sig och som bor i Sverige. Du får då information om något verkar fel och om jag har ev. frågor. Sedan håller jag dig informerad om hur mycket du ska betala och ger dig all övrig information som du behöver. Naturligtvis kan du kontakta mig via mail om du har några direkta frågor.

drillogrupp.jpg                           Svenska deltagare på lägret

Är anmälan bindande?

Nej, anmälan är preliminär tills dess all betalning har skett. Eftersom man måste boka flyg och planera resa för att delta i lägret så blir det bekräftelsen för oss att du verkligen vill åka på lägret.

Vad händer om jag blir sjuk/skadad?

Blir du sjuk eller skadad så du inte kan åka med till Italien så hjälper vi till så gott vi kan. Har du betalat in pengar för lägret så får du tillbaka dem, förutom en administrativ avgift som lägret tar ut. Däremot så kan vi inte hjälpa till med att lösa problemet med eventuella flygbiljetter som är bokade. Det måste du och dina föräldrar i så fall ta genom din hemförsäkring.

När är sista anmälningsdagen?

Så länge registreringsformulären är öppna för respektive vecka så går det att anmäla sig. Tidigare år har vecka 3 alltid blivit fulltecknad någon gång i mars, medan det alltid har funnits kvar platser under vecka 1 och 2. För att vara riktigt säker på att få en plats en vecka så bör du anmäla dig i februari-mars.

wbsc2.jpg