Kontakt

Representant för WBSC i Sverige

peterborg.jpg

Mitt namn är Peter Borg och jag är sedan några år tillbaka WBSC:s representant och kontaktperson i Scandinavien och de baltiska länderna. Min roll är att hjälpa föräldrar och spelare med information om lägret och koordinera resa och andra frågor som kan komma upp. För mig blir det nionde året i rad som jag har förmånen att få vara Head-coach på WBSC i Italien och få möjigheten att komma ner till Italien som tränare.

De första åren var det bara jag och min familj som var med på lägret, men ju fler som kom till lägret desto större har intresset blivit för att resan ner till Italien. Totalt har det nu under mina år som kontaktperson för lägret så har det varit nästan 700 ungdomar från Sverige, Finland, Lettland och Estland som har rest ner till Italien för att delta på lägret.

Jag har själv elittränarutbildning i Sverige och har tränat ungdomar i basket i över 45 år. Som ungdomstränare i Sverige så kan jag efter mina år i Italen varmt rekommendera lägret till ungdomar som verkligen vill satsa på sin basket. Det är svårt att förklara, men WBSC är ett läger där man verkligen bryr sig om dem som vill förbättra sin basket. Med fantastisk mat, logi i egna rum med dusch och toalett och en fantastisk miljö så har Spinello blivit mitt "andra hem" på sommaren. Man överväldigas också av den sydländska gästfriheten och den, för oss nordbor, generösa vänligheten bland coacher, ledare och deltagare. Behöver du hjälp med anmälan eller har frågor så tveka inte att kontakta mig så återkommer jag så fort jag kan med svar.

Har du några frågor så använd formuläret nedan.

Peter Borg
Mobil 070-6990803


(Lämna tom)