Priser

Vad kostar lägret? (uppdaterad 2019-01-10)

Tillsammans med WBSC har ungdomar från Sverige en rabatt på 10 Euro. Följande priser gäller således för 2019 för de som anmäler sig via den italienska hemsidan, men koordinera vistelsen och betalar via mig här i Sverige:

Normal Lägeravgift: 530 Euro/vecka (söndag-lördag).

Rabatt för Svenska ungdomar: -10 Euro

Rabatt om man deltar fler än 1 vecka: -10 Euro
Vid deltagande fler än 1 vecka så betalar man inget för den extra natt som behövs mellan veckorna som annars kostar 55 Euro.

Rabatt för syskon: -10 Euro/vecka

Exempel:
Från Sverige som är med en vecka: 520 Euro.
Från Sverige som är med två/tre veckor: 510 Euro.

Syskon från Sverige som är med en vecka: 510 Euro/person
Syskon från Sverige som är med två/tre veckor: 500 Euro/person

I lägeravgiften ingår boende på hotell (3 eller 4-bäddsrum) med egen toalett och dusch, mat från söndag em till lördag förmiddag, träningsutrustning, utvärderingskort och årsbok som delas ut i samband med avslutningen.

Grupprabatt
Vid större grupper kan grupprabatt ev. ges. Det beror på antalet deltagare i gruppen och bestäms från fall till fall.

Transport till och från lägret

För de som flyger till Italien och inte hyr en bil så hjälper vi till med transport i den mån det är möjligt.

Närmaste flygplats är Bologna och därifrån kommer vi att koordinera transporter för de som efterfrågar det. Även andra flygplatser kan komma i fråga, men vi avgör kostnaden från fall till fall och om vi över huvud taget kan hjälpa till med transport från andra flygplatser än Bologna. Kontakta alltid oss innan ni bestämmer vilken flygplats ni flyger till/från så vi kan titta på vad det skulle kosta att hjälpa till med transfer.

Priset för transporten är 35 Euro/enkel resa för 2019.

All transport till och från flygplatserna koordineras av mig och lägret i Italien.

Extra övernattning

Eftersom en del, pga flygtider, anländer redan på lördagen (lägret börjar på söndag eftermiddag varje vecka), så behöver en del bo en extra natt på hotellet. Kostnaden för ett extra dygn på hotellet är 2019 55 Euro. Samma sak om man behöver bo en extra natt efter lägret är slut om flyget inte går hem förrän på söndagen.

Övriga kostnader

Förutom själva lägeravgiften så finns det möjlighet att köpa ett lägerfoto, tvättmöjlighet och extra måltider.

Lägerfoto 10 Euro.
Ett större foto på alla deltagare på lägret under veckan som går att rama in.

Tvättmöjlighet 35 Euro.
Innebär att man 4 gånger under veckan kan lämna in sin tvätt och få den tvättad till dagen efter. Framför allt kan detta vara en fördel om man efter lägret ska stanna kvar i Italien. Om man ska åka dirket hem så går det bra att skölja upp träningskläderna på rummet.

Extra måltid 20 Euro.
Om föräldrar eller syskon vill äta i samband med att man hämtar upp sina barn på lördagen så går det att beställa extra måltid. I den ingår salladsbuffé, pastarätt, huvudrätt och efterrätt/frukt.

Boende för föräldar (uppdaterad 21/1)

I mån av plats så kan lägret hjälpa till med boende i lägenheter ca 10 minuters gångväg från hotellet. Vi kallar detta för "The Cottage" och är en form av lägenhetshotell. Priserna för boende i lägenhet i The Cottage har ändrats såtillvida att man betalar rum och mat var för sig.
Att bo på The Cottage kostar 26 Euro /person/natt.
Vill man sedan äta på hotellet så löser man det på plats.

Frukost kostar 5 Euro
Lunch och Middag kostar 15 Euro
Frukost, Lunch och Middag kostar 30 Euro

Man kan alltså kombinera maten som man själv vill under veckan.

På grund av det ökade intresset av föräldrar som vill följa med till lägret så har vi till i år lyckats få tag på ett alternativ till "The Cottage". Det är en restaurang som ligger 4 km från lägret och som heter la Nocina. De föräldrar som vi inte har plats för på "The Cottage" försöker vi förmedla vidare till la Nocina. Priserna där var 2018 35 Euro för B&B, 50 Euro för halvpension och 60 Euro för helpension. Även här får vi reservera oss för priserna då de står utanför vår kontroll.

Prislista

2019 års priser för ungdomar som koordineras via Sverige inkl. rabatt.

Lägervecka 520 Euro /vecka
Syskon 510 Euro /vecka
2-3 veckor 510 Euro /vecka
Transport till/från lägret 35 Euro Enkel resa
Lägerfoto 10 Euro  
Tvättservice 35 Euro 4 ggr/vecka
Extra måltid 20 Euro /person
Boende The Cottage  26 Euro /natt
Frukost på hotellet 5 Euro /måltid
Lunch eller Middag på hotellet 15 Euro /måltid
Frukost/Lunch/Middag på hotellet 30 Euro /dag

 

Betalning

Vid registreringen får man ett bekräftelsemail som man ska svara på. Det stod också tidgare att man skulle betala in 200 Euro i förskott, men det behöver inte de som reser från Sverige göra.

Vill man ta del av rabatten som jag får så ska man göra sin betalning till mitt bankkonto så betalar jag sedan till Italien. Fördelen med detta är att jag får koll på alla kostnader som ska betalas och att jag tar kostnaden för EU-betalningen istället för att var och en ska ta denna kostnad.

Betalning kan inte göras till mig förrän i slutet av maj då jag stämmer av Euro-kursen och ser till att alla betalar till mig den kurs jag kommer fram till är den lämpligaste. Alla som anmält sig från Sverige kommer att få information om hur mycket de ska betala i Svenska kronor utifrån hur mycket Euro som var och en ska betala till Italien.

 

wbsc2.jpg